ESQUÍ
GOLF
VIAJES
FLY & DRIVE CANADÁ
ESTANCIAS CONFORT
SURF
FOTOS
Golfejada a Bonmont!

del 12 al 14 de maig de 2017


  • 1 nit A/D a l’hotel Les Termes de Montbrió****
  • 2 green-fees Bonmont

Preu per persona en ocupació doble
185 €

  • 2 nits A/D a l’hotel Les Termes de Montbrió****
  • 2 green-fees Bonmont
  • Posibilitat de jugar el dia 12 a la tarda (no inclòs en el preu).

Preu per persona en ocupació doble
254 €

Buggy compartit per 2 persones, 39 € dia

L’hotel Les Termes de Montbrió**** està situat a Montbrió del Camp, a la Costa Daurada. L'establiment està ubicat enmig d'extensos jardins i combina un estil modern amb un estil mediterrani. Hi ha un spa termal i habitacions amb Wi-Fi gratuïta.
Les habitacions de l'Hotel Termes Montbrió són lluminoses i tenen aire condicionat, TV amb canals internacionals i bany amb assecador, barnussos i sabatilles.
El centre de spa de l'hotel inclou una piscina termal coberta, una banyera d'hidromassatge, una sauna i un bany turc. A més, hi ha servei de massatges i una gran varietat de tractaments de salut i bellesa.
El restaurant Sequoia de l'Hotel Termes Montbrió serveix cuina local i nacional. A l'estiu, obre el Miró Grill, a l'aire lliure. Els 2 establiments estan especialitzats en plats elaborats amb producte fresc de temporada.

Bonmont va ser fundat el 1990 pel suís Henri-Ferdinand Lavanchy. El famós expert en camps de golf Robert Trent Jones Jr. el va dissenyar aprofitant al màxim l'àrea al voltant de Bonmont i el seu encantador entorn mediterrani. Quan vam crear el Club Bonmont, ho vam fer combinant tradició i història. Vine i descobreix el nostre camp de golf, una opció excel·lent tant per a jugadors experimentats com per a principiants que acaben d'iniciar-se en aquest apassionant esport.
Un camp exigent i paisatgístic
El golf Bonmont és un agradable camp de golf de 18 forats, de par 72, amb vistes panoràmiques dels voltants. L'arquitecte va usar hàbilment els contorns naturals del paisatge per crear un camp exigent amb fairways oberts i greens enganyosos. Actualment és reconegut com un dels millors camps d'Espanya. Situat a l'interior d'un parc majestuós, ofereix un atractiu recorregut ple de penya-segats, llacs, ponts i impressionants arbres.
Sostenibilitat
El Camp de Golf Bonmont s'enorgulleix de ser verd. S'ajusta al compromís estricte mediambiental i funciona amb la protecció i millora del medi ambient com a prioritats.